Shop // Levering og porto

Levering:
Når ordren er gennemført og betalt modtager 357magnum.dk din bestilling. Vi bestæber os på at behandle og afsende ordren inden for to arbejdsdage, men der kan forekomme længere leveringstid pga. restordre eller travlhed. Du får naturligvis besked om afvigelser direkte pr. mail.

Alle varer sendes med PostDanmark. Varerne bliver pakket forsvarligt ind for at beskytte dem under transporten. Som udgangspunkt bliver alle forsendelser sendt som Maxi-brev - dvs. uden forsikring og dermed erstatningsansvar fra PostDanmark, for det sker desværre at forsendelser forsvinder under postomdelingen.

Ønskes dette undgået skal forsendelsen sendes som pakke med Track n Trace-nummer. Send en mail vdr. dette på shop(a)357magnum.dk


Rabat:
Ønsker du at købe flere vare på én gang, er der mulighed for at opnå rabat på den samlede ordre. Send en mail på shop(a)357magnum.dk og lad os finde en god ordning.

 

Porto-takster:
• DVD-film, bøger og træningstavler: 25,-
• M/50 reglement: 55,-
• Plakat: 45,-

Bemærkninger:
Ovenstående er priser er basseret på PostDanmark takster for Maxi-brev i de respektive vægtklasser pr. januar 2009. Desuden inkluderer prisen udgift til indpakning.

Ønskes forsendelsen sendt forsikret med Track n Trace-nummer, skal den sendes som pakke til 75,- (vægt op til og med 5,0 kg). Hvis den forsendelsesform ønskes, send da en mail.

Alle forsendelser pakkes forsvarligt ind, men sendes varen som Maxi-brev ydes der ikke erstatning for hårdhændet behandling foretaget af PostDanmark grundet den manglende forsikring ved forsendelsestypen.